Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grattis till alla skyddsombud!

I dag, den 25 oktober, är det er dag och vi är många som är glada över det engagemang ni skyddsombud har i ert uppdrag, skriver Styrelsen Pappers Avdelning 15 Iggesund.

Ert engagemang i arbetsmiljöfrågor gör vår arbetsplats säkrare, ert engagemang i arbetsmiljöfrågor gör att vi orkar jobba längre och ert engagemang i arbetsmiljöfrågor gör våra arbetsplatser mer attraktiva och lönsamma.

För en vecka sedan gick Svenskt Näringsliv ut och gjorde sitt försök att uppvakta er, men deras försök är helt och hållet ett angrepp mot att försöka försvaga eran ställning i arbetslivet. Svenskt Näringsliv försöker att skilja er skyddsombud ifrån facket, en tydlig strategi för att försvaga de fackliga organisationerna jämt emot arbetsgivare. 

Vi måste stå upp för er skyddsombud så ni får rätt utbildning, rätt kontaktnät och har en stark organisation bakom er de gånger arbetsgivare inte håller med i er bedömning. 

Så ni som är skyddsombud sträck på er i dag och alla andra dagar, ni har ett otroligt viktigt uppdrag för alla medarbetare, medarbetares familjer och hela samhället!

Styrelsen Pappers Avdelning 15 Iggesund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel