Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Granlund slutar som vd för Söderhamn Nära – med kort varsel

Monica Granlund slutar som vd för Söderhamn Nära. Uppdraget avslutas med omedelbar verkan. "Behov av en ledare med andra egenskaper", skriver styrelsen i ett pressmeddelande.

Annons

Under måndagen beslutade Söderhamn Näras styrelse att avsluta vd:n Monica Granlunds tjänst. Enligt ett pressmeddelande slutar hon efter en överenskommelse med styrelsen. Granlund klev av som vd från och med samma dag.

I pressmeddelandet skriver styrelsens ordförande Magnus Flyckt (S) att Monica Granlund under sina sju år som vd gjort ett "väldigt bra arbete" vad gäller sammanslagningen av de tre bolag som i dag är Söderhamn Nära.

"Nu ser styrelsen ett behov av en ledare med andra egenskaper när bolaget mer är i en förvaltningsfas med gott resultat och låga priser", skriver Magnus Flyckt vidare.

Monica Granlund enligt pressmeddelandet:

"Jag och styrelsen har idag kommit överens om att jag slutar min anställning från och med 2018-01-22. Mina år som vd i bolaget har varit fantastiska och utmanande men de slutar nu. Söderhamn Nära är ett fint bolag och det kommer det att fortsätta att vara. Jag kommer alltid att vara stolt över det vi har gjort tillsammans och fått Söderhamn Nära till vad det är idag. Det händer många spännande saker i Söderhamn och det finns många saker att jobba vidare med. Jag vill önska alla medarbetare på Söderhamn Nära lycka till."