Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Golfrestaurangen bygger ut

Krögaren Håkan Carblom, som arrenderar Golfrestaurangen i Ljusdal, kan erbjuda sina gäster en takservering med utsikt över tionde utslaget och artonde green i sommar.

Annons

Han har satsat stort på att göra Golfrestaurangen i Ljusdal mer attraktiv och för att ge plats för flera matgäster. Matsalen piffats upp med ny färg på väggarna och köket har totaltrenoverats och fått modern utrustning.

Genom att en takservering nu byggs ovanpå den befintliga uteserveringen blir det plats för ytterligare 40 matgäster. Själva restaurangen tar 100 matgäster.

För att kunna ta emot större sällskap har Håkan Carblom också köpt in två stora tält, som vid behov kommer att resas utanför golfrestaurangen. Det tillskottet innebär att han kan ta emot sällskap på uppemot 400 personer.

Genom utbyggnaden och möjligheten att servera fler matgäster har personalstyrkan utökats med fyra personer. För närvarande sysselsätter Järnvägs och Golfrestaurangen tillsammans 16 årsarbetare.