Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gnället ingen bra reklam för Alfta

90 procent av årets karnevalståg handlade om att förlöjliga grannbyn. Undrar just vad det skulle ha innehållit om inte Björn Mårtensson funnits?

Annons

Vi var, vår vana trogen, även på årets karnevalståg i Alfta. Vi tycker det är kul att röra oss runt om i kommunen och tycker att hela kommunen har mycket att ge, se och uppleva!

Tyvärr kan vi bara konstatera att karnevalståget börjar likna en gammal uttjatad skiva. Samma gamla gnäll och avundsjuka gentemot Edsbyn.

90 procent av årets karnevalståg handlade om att förlöjliga grannbyn. Undrar just vad det skulle ha innehållit om inte Björn Mårtensson funnits? Om jag inte räknade fel så var det åtminstone fyra ekipage som gjorde sig lustiga över Mårtensson. Brist på fantasi?

Det gamla mindervärdeskomplexet kommer nog tyvärr aldrig att försvinna.

Det gör definitivt inte saker och ting bättre för innevånarnas välbefinnande eller tro på framtiden i Alfta.

Sluta gnälla och tyck synd om er själva i allsin dar!

Tro för allt i världen inte att det ni håller på med ger Alfta eller dess innevånare något. Förutom ännu sämre framtidstro och snart obefintlig positiv anda! Ingen gillar gnällspikar.

En som bor mitt emellan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel