Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Gnagare" spelade bäst i Irish Rumble

Under strålande sol och nästa vindstilla väder avgjordes en tremannalagtävling kallad Irish Rumble på Hudiksvalls golfbana i söndags. Tävlingen hade samlat 20 lag med tre spelare i varje lag.

Spelet går ut på att under de sex första hålen skall man räkna det bästa resultatet per hål och lag nästa sex hål gäller de två bästa resultaten och när man är riktigt slutkörd då skall alla tre resultat/hål räknas. Här fick vi se utomordentliga utslag från första tee, och däremellan rena dyngslagen men det är golfen i ett nötskal.

Individuellt var det Bosse Jacobsson som lyckades bäst med endast 73 slag brutto, vilket är endast två slag över banans par. Med tanke på Bosses fina resultat gällde det för hans medtävlare Jessi Barka och Stefan Månström att stå upp för Bosse.

Och det gjorde grabbarna, segermarginalen till tvåan var hela sju poäng och "Laget med Gnaget" (AIK-fantaster alla tre), tog hem segern på hela 84 poäng.

Lars-Börje Hellberg