Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gluggen kuppade i egen cup

Det krävdes förlängning för att sära division 2-lagen Gluggen och Håsta åt i finalen av Team Sportia cup i innebandy. Arrangerande Gluggen drog det längsta strået och vann med 6–5.

Annons

– Vi spelade betydligt bättre mot dem i finalen än vi gjorde i gruppspelet. Vi ledde med både 2–0, 4–2 och 5–3, men de kvitterade med tre–fyra minuter kvar, sa en belåten Andreas Roos, ledare i Gluggen.

Men fyra minuter in på förlängningen ordnade Gluggen segern i den egna cupen. Finalen nådde man tack vare 7–0 mot Wallvik och 2–1 mot Njutånger.

Fjolårsvinnaren Håsta kryssade i sina inledningsmatcher: 3–3 mot Njutånger och 4–4 mot Wallvik, men nådde finalen tack vare seger mot Gluggen med 5–2 i sista gruppspelsmatchen.

Tredjeplatsen lade Wallvik beslag på genom att i förlängningen göra 4–3 på Njutånger.

Segrande Gluggen, som i andra seriematchen möter just Håsta, fick ett presentkort på 2 000 kronor för besväret, medan Håsta fick nöja sig med hälften.