Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gluggen kuppade i egen cup

Det krävdes förlängning för att sära division 2-lagen Gluggen och Håsta åt i finalen av Team Sportia cup i innebandy. Arrangerande Gluggen drog det längsta strået och vann med 6–5.

– Vi spelade betydligt bättre mot dem i finalen än vi gjorde i gruppspelet. Vi ledde med både 2–0, 4–2 och 5–3, men de kvitterade med tre–fyra minuter kvar, sa en belåten Andreas Roos, ledare i Gluggen.

Men fyra minuter in på förlängningen ordnade Gluggen segern i den egna cupen. Finalen nådde man tack vare 7–0 mot Wallvik och 2–1 mot Njutånger.

Fjolårsvinnaren Håsta kryssade i sina inledningsmatcher: 3–3 mot Njutånger och 4–4 mot Wallvik, men nådde finalen tack vare seger mot Gluggen med 5–2 i sista gruppspelsmatchen.

Tredjeplatsen lade Wallvik beslag på genom att i förlängningen göra 4–3 på Njutånger.

Segrande Gluggen, som i andra seriematchen möter just Håsta, fick ett presentkort på 2 000 kronor för besväret, medan Håsta fick nöja sig med hälften.