Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glömde ni bassängen?

Efter ett och ett halvt års väntan öppnade det renoverade badhuset.

Det är med förväntan som jag går dit på öppningsdagen.

Det första som är nytt är att jag måste ha ett hänglås med mig till de nya skåpen. Som tur var så fanns ett sådant i min badväska, efter ett antal besök på badhuset i Iggesund.

Bra med en stor omklädningshytt för den som vill vara lite avskild. Besvikelse när jag kom till duschrummet, och där inte finns någon hylla eller något fack för badväskan, endast tio stycken krokar att hänga saker på. Är tanken den att bara tio stycken skall bada åt gången? Förr fanns ju runda plaströr att lägga sina saker i. Varför sattes inte dessa upp igen?

Fräscht och fint är det i duschrummet och i bastun. Ljust och fint i simhallen, relaxen var fin med skön ångbastu, olika duschar och två fina sittgrupper.

Men när jag sedan är på väg upp till bubbelpoolen, så drar det kallt från ett luftintag som är placerat där. Känns inte bra! Kunde man inte ha satt det på andra sidan?

Sedan till det bästa, ner i bassängen för att simma. Upptäcker då att där har inte mycket gjorts. Trasiga kakelplattor och kakelfogarna lika äckliga som förr. Skvalprännan har man tydligen också missat att rengöra och foga. Stor besvikelse!

Varför gjordes inte bassängen lika fräsch som det övriga. Glömdes den helt bort ?

Min förhoppning är att följande saker kommer att rättas till: rengöra smutsiga fogar och laga trasiga kakelplattor i hela bassängen, hyllor eller fack sätts upp i duschrummet, flytta eller förändra intaget för friskluft vid bubbelpoolen.

Anja Svahn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel