Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glädjebeskedet: Hälsinglands främsta herrlag i fokus – se ALLA HuFF:s matcher live hos oss

På söndagen premiärspelar Hudiksvalls FF hemma mot Lidingö.
Då drar också Sportens stora satsning på laget igång – den här säsongen ser du alla HuFF:s seriematcher på Helahälsingland.se.
– När man ges chansen att sända alla matcher för ett populärt lokalt lag så bör man ta den, säger Rikard Bäckman – projektledare för livesport.

Helahälsinglands ägare har tillsammans med flera andra mediehus förvärvat rättigheterna till hela division 1 dam och division 2+3 herr under säsongerna 2020-2022.

Det innebär att Sporten satsar stort på livesänd fotboll den här säsongen och som pluskund eller prenumerant kommer du kunna se totalt 31 matcher, fördelat på åtta olika hälsingeklubbar, hos oss. Läs mer om det här.

Men det finns ett lag som vi kommer att lägga extra mycket fokus på under den här säsongen. Nämligen landskapets främsta herrlag, Hudiksvalls FF.

– HuFF är flaggskeppet på herrsidan när det gäller fotbollen i landskapet. Därför känns det extra roligt att vi nu har rättigheterna för att sända tvåan och det under tre år framåt, säger Tomas Froms som är sportchef för Helahälsingland.

Totalt innebär det här att Sporten kommer att sända tretton matcher med HuFF den här säsongen. Det vill alltså säga alla matcher, så väl hemma som borta.

– När man ges chansen att sända alla matcher för ett populärt lokalt lag så bör man ta den. Vi vet ju dessutom sedan tidigare att HuFF-matcher brukar ses av många på helahälsingland.se – och dessutom blir ju det här en riktigt bra grej för HT-läsarna, säger Rikard Bäckman, projektledare för livesport på Bonnier News Local.

Den första matchen sänder vi redan på söndag när laget premiärspelar hemma mot Lidingö. Sändningen drar igång klockan 15.55 och matchstart är 16.00.

MISSA INTE: Frågor och svar om livefotbollen på Helahälsingland – här är allt du behöver veta för att se matcherna

*****

Här är alla HuFF-matcher som du ser på Helahälsingland:

14 juni: Hudiksvalls FF–IFK Lidingö FK

27 juni: Fanna BK–Hudiksvalls FF

8 augusti: Stocksund–Hudiksvalls FF

15 augusti: Hudiksvalls FF–Kungsängens IF

22 augusti: Enskede–Hudiksvalls FF

29 augusti: Hudiksvalls FF–Karlbergs BK

5 september: Enköpings SK FK–Hudiksvalls FF

12 september: Hudiksvalls FF–Kvarnsvedens IK

19 september: Hudiksvalls FF–Fagersta Södra IK

26 september: Skiljebo SK–Hudiksvalls FF

3 oktober: Hudiksvalls FF–Stockholm Internazionale

10 oktober: Österåker–Hudiksvalls FF

18 oktober: Hudiksvalls FF–Gamla Upsala SK

Med reservation för ändringar vad det gäller datum Den senaste informationen hittar du alltid på helahälsingland.se.