Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ge de äldre ett värdigt boende

Vad är det för iskalla hjärtlösa varelser som sitter i stadshuset och bestämmer? Har de inte barn och anhöriga eller kommer de inte att bli gamla?

Vad jag förstår är det vård, skola och omsorg som är kommunens huvuduppgift att sköta om. Gamla som har levt ett långt liv och betalat skatt men blir sjuka ska inte få ha ett värdigt boende på sin hemort. Skolorna som inte ligger i tätorten läggs ner, skolskjutsar dras in så barn utsätts för fara på mörka, snöiga byvägar och överfulla linjebussar. Det finns inte pengar säger politikerna i berörda nämnder. Men om kommunen lägger så mycket som en krona i en bandyhall blir jag förb... Då tycker jag ni politiker ska gå ner på banken och lära er flytta pengar mellan olika konton. Det vill säga barn- och utbildningsnämnden och socialnämnden behöver slantarna bättre än andra "onödiga" projekt.

Rengsjöbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel