Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre Kronor möter Europa i World Cup-semifinal

Så var natten i Hälsingland.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en natt utan allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Hela vindsvåningen på en stor byggnad som tillhör Kungliga konsthögskolan i Stockholm blev övertänd vid en brand. Branden var under natten inte under kontroll.

Inga personer har gripits efter stenkastningen och bränderna i Bergsjön i Göteborg på onsdagskvällen, men det finns flera misstänkta. Två poliser och en utomstående person ska ha skadats.

Internationellt:

Mark Zuckerberg och hans fru Priscilla Chan lovar 3 miljarder dollar, ungefär 25 miljarder kronor, under ett decennium för bekämpning av alla sjukdomar.

Terrorgruppen IS misstänks för att ha avfyrat kemvapen mot en flygbas i norra Irak. Flygbasen används av amerikanska och irakiska soldater för att återta storstaden Mosul som kontrolleras av IS.

Sport:

Tre Kronor reste sig efter inledningschocken mot Nordamerika och kommer möta Europalaget i semifinal. Markus Bäckström: Vilken "skräckis", Sverige – total galenskap.

Läs mer om matchen i går:

Patrik ”Bulan” Berglund, 28, blixtinkallades – och tog Sverige till semifinal.

Henrik Sedin gick ett möte med Nordamerikas supertalanger – och det var speciellt. "Men, efter de första bytena skrattade jag bara".

Sveriges bästa målskytt i NHL har haft problem i World Cup – men mot Nordamerika gjorde Filip Forsberg, 22, sitt första målet i turneringen.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen?

Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se.

Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: Helahalsingland.se

Twitter: @Helahalsingland

Julia Andersson

Stefan Forsberg

Mer läsning

Annons