Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pontus Högman börjar filma sin andra film om mobbning

I december förra året hade Pontus Högmans första film om mobbning premiär. I helgen började han filma inför uppföljaren.- Jag måste följa upp med en ännu större succé, säger han.

Annons

Pontus Högmans första film om mobbning, "Aldrig själv, allitd ensam" blev lyckad. Den sågs och hyllades av människor i hela Sverige och den hittade även sin väg till Tyskland.

Pontus tycker att det är roligt att vara igång igen.

Pontus Högman började inspelningen av uppföljare i helgen.

- Den här filmen kommer bli ännu större, den kommer vara längre och ha fler karaktärer. Det är lite annorlunda att jobba nu. Första filmen togs emot bra och blev större än vad jag hade trott. Det känns som jag har mer press på mig nu, säger han.

Oliver Sjöholm har huvudrollen i Pontus nya film.

Den nya filmen, som förväntas vara klar 2017 handlar om en 13-årig pojke och hans lillasyster som växer upp med en pappa som har alkoholproblem. Oliver Sjöholm spelar den 13-åriga pojken som har huvudrollen i filmen.

- Det ska bli jätteroligt att vara med. Det är nervöst. Jag har inte varit med i någonting sånt här förut, säger Oliver Sjöholm.

Jennifer Mörlin har teatervana.

En av de större rollerna i filmen spelas faktiskt av två personer. Ett tvillingpar har fått dela på rollen som lillasystern.

- Vi är så lika varandra så det kommer funka bra. Det ska bli jättekul att vara med. Jag håller på med teater men har aldrig varit med på film, säger Jennifer Mörlin som är en av tvillingarna som spelar i filmen.

Läs mer och se första filmen: Filmpremiär: ”Aldrig själv, alltid ensam”

Läs även: ”Det är svårt att mobba när man inte är van”

Mer läsning

Annons