Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny biltvätt öppnar i Söderhamn

Nästa vecka öppas en ny biltvätt i Söderhamn. Personal kommer vara på plats under öppningen för att instruera hur självtvätten fungerar.

Annons

Lagom till hösten startar en ny biltvätt i Söderhamn. Under nästa vecka öppnar Gowash självtvätt vid Opus bilprovning. På premiärdagen kommer personal att finnas på plats för att instruera söderhamnarna i hur man får bilen ren i självtvätten.

Läs också: Ny restaurang ska öppna i Söderhamn: "Vi vill skapa något unikt"

Gowash nya självtvättsanläggning i Söderhamn

– Det är inte svårt att tvätta i biltvätten. Om man bara tar sig lite tid att läsa så är instruktionerna som sitter uppe på tvätten väldigt pedagogiska. Men det är ju alltid så att det finns de, oftast män, som har brottom in och bara tycker på knappar utan att läsa hur man ska göra först, säger Peter Gotthardsson, arbetande styrelseordförande på Gowash.

Läs också: Kokosbollsfabrik öppnar i Söderhamn: ”Man får ha karaktär för att stå emot”

Självtvätten drivs av fjärrvärme och det finns varmvatten på stationen året om vilket gör det möjligt för bilägare att alltid tvätta bilen.

– Vi vill få söderhamnarna att tvätta miljövänligt och komma till biltvätten istället för att stå hemma och spola kemikalier rakt ner på marken, säger Peter Gotthardsson.

Få koll på vad som händer i din närhet med vår nya app:

Här kan du ladda hem helahälsinglands iPhone-app.

Här kan du ladda hem helahälsinglands Android-App.

Har du redan appen? Då ska du uppdatera den i din telefon för att få alla nya funktioner!

Mer läsning

Annons