Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mattias skänker en dagskassa till Cancerfonden: "Alla känner någon som är berörd"

När Mattias Österberg fick höra att det skulle ordnas en hyllningskonsert till Fredrik Holmstedt, där allt överskott går till Cancerfonden, kände han att han ville bidra. Han skänker hela fredagens dagskassa från sin tatueringsstudio till Holmfest.

Annons

Fredag den 20 maj är det Holmfest i Söderhamn, en hyllningskonsert musikern till Fredrik Holmstedt som dog i cancer 39 år gammal. Allt överskott från kvällen går till Cancerfonden och nu får arrangören ett välkommet bidrag från tatueraren Mattias Österberg.

Läs också: Hyllningskväll för riffmästaren – pengarna till Cancerfonden

– Jag ska skänka dagskassan till insamlingen de har till Cancerfonden. Jag tror egentligen att alla känner någon som är berörd, säger han.

Mattias Österberg känner arrangörerna av Holmfest och hade först bara tänkt att gå som besökare.

– De lägger ju ner massor av tid och energi, och jag har ändå tänkt att vara med. Då kan jag försöka vara med och bidra också, säger han.

Läs också: Söderhamn får ny tatuerare

Mattias Österberg på Custom Classic Tattoo skänker en dagskassa till Cancerfonden.

Han uppskattar att han kommer att dra in ungefär 4 000 kronor under fredagen, men kunderna har redan börjat skänka pengar till insamlingen.

– Tjejerna som jag tatuerar idag har även de skänkt pengar till insamlingen. De tyckte att det var ett bra initiativ, säger han samtidigt som han sätter nålen i Cizzi Bergqvist som håller på att tatuera underarmen.

Här är Holmfest-insamlingen till Cancerfonden.

Mattias Österberg tatuerar Cizzi Bergqvist som även hon hjälper till att bidra till insamlingen.

Mer läsning