Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Vakt misshandlades med laser och köksfönster krossades

Så var natten i Hälsingland.

Annons

Lokalt:

En pojke i 15-årsåldern är misstänkt för grov misshandel efer att ha lyst en ordningsvakt i ögonen med grön laser på nära håll. Ordningsvakten fördes till sjukhus.

Räddningsstyrkor från Ljusdal och Sveg släckte en brinnande bastu i Örnåsen på Härjedalssidan av länsgränsen under natten.

Polis och ambulans kallades till en adress i Söderhamn med anledning av ett sjukdomsfall i går, men det slutade med att en man blev misstänkt för narkotikabrott och brott mot knivlagen.

En bilist väjde för en älg och körde i diket utanför Iggesund.

En person boende i Träskrinnsbacken utanför Bollnäs utsattes för skadegörelse när någon utanför huset kastade sönder köksfönstret.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Befarad drunkning i Gnosjö. Två äldre män var ute och fiskade när båten troligen kapsejsade, rapporterar Värnamo Nyheter.

Attack mot asylboende. Två personer misshandlades och blev slagna med tillhyggen. Den ena blödde kraftigt från huvudet och den andra är knivskuren i benet.

Internationellt:

FN ställer tillfälligt in hjälpleveranserna till staten Borno i Nigeria, ett tidigare fäste för den extremistiska islamistgruppen Boko Haram, sedan en hjälpkonvoj har attackerats, uppger FN:s barnfond Unicef.

Brittiska konsumenters förtroende för ekonomin har haft sitt största tapp på mer än 26 år efter britternas omröstning om EU-utträde.

Sport:

Henrik Stenson gjorde en bra runda när PGA-mästerskapen började och är delad femma. Tätt efter är David Lingmerth som är delad nia.

Topplaget Ljusne AIK fick en smakstart på höstsäsongen. Detsamma gäller debuterande målvakten Tobias Wiberg Persson, som ersätter skadade Big Phopruk.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen?

Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se.

Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: Helahalsingland.se

Twitter: @Helahalsingland

Julia Andersson

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons