Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Nytt hopp för att behandla alzheimer – studie visar bra resultat

Så var natten i Hälsingland.

Annons

Lokalt:

Nu kan det vara läge och testa på öringen i sjöarna när det blivit lite svalare ute, eller kanske någon annan fiskart. Nu finns 3185 klickbara vatten på Hela Hälsinglands fiskekarta.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

För andra natten i rad har det varit oroligheter med knallskott och stenkastning i området Kronogården i Trollhättan. Polisen uppger att minst ett 30-tal ungdomar har varit inblandade.

Ett nytt ämne för att behandla alzheimer, som tidigare visat sig effektiv på möss, verkar även fungera på människor, visar en ny studie.

Internationellt:

Två poliser har skjutits i Christiania i Köpenhamn, en i huvudet och en i benet, uppger dansk polis på Twitter, och uppmanar allmänheten att hålla sig borta från området. Även en privatperson har skjutits.

Minst 16 personer omkom och 85 skadades när en lastbil krockade med bland annat en buss i centrala Tunisien, uppger landets inrikesdepartement.

Sport:

För några timmar sedan stängde fotbollens transferfönster. Totalt gjordes affärer för omkring 620 miljoner kronor och de engelska klubbarna var de som spenderade mest pengar.

Nu är det klart att den nyblivne OS-silvermedaljören i tennis, argentinaren Juan Martin del Potro, kommer att spela Stockholm Open den 17–23 oktober.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen?

Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se.

Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: Helahalsingland.se

Twitter: @Helahalsingland

Sofia Forell

Jan-Arne Bäckström

Mer läsning

Annons