Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Frontalkrockade med en älg

Så var natten i Hälsingland.

Annons

Lokalt:

På tisdagskvällen inkom ett larm till SOS Alarm om en trafikolycka där en personbil ska ha frontalkrockat med en älg på väg 307 mellan Hassela och Bergsjö.

Polisen larmades under natten mot onsdag till Norra Järnvägsgatan i Ljusdal med anledning av en skadegörelse. Någon hade på platsen sparkat sönder ett flertal dörrar.

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Pollenprognosen

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Tre personer vårdas för allvarliga skador sedan en lastbil kolliderat med en personbil på E18 utanför Karlskoga. Sammanlagt fem personer har förts till sjukhus.

Det var en handgranat som i torsdags kväll detonerade i en lägenhet i centrala Malmö. En granne såg hur flera personer bröt upp lägenhetsdörren och sedan slängde in något.

Internationellt:

Det amerikanska flygvapnet meddelar att den första divisionen av F-35A-plan med smygteknik är redo för strid. Detta efter flera förseningar.

Amerikansk inrikespolitik brukar ha en regel: kritisera inte den som kan ta över ditt presidentjobb. Men president Barack Obama väljer att gå till hätskt utfall mot republikanernas kandidat Donald Trump och kallar honom "olämplig som president".

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen?

Tipsa oss här eller mejla redaktion@helahalsingland.se.

Tips tas även emot på 0650-35555.

Följ oss:

Facebook: Helahalsingland.se

Twitter: @Helahalsingland

Henrik Sjöström

Adrian Sadikovic

Mer läsning

Annons