Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Unik möjlighet – Miriam Bryant kan gästa Gumpels i Bollnäs

Bollnäs och Gumpels kan gästas av Miriam Bryant den 26 april. Tillsammans med sex andra städer är de finalister i en tävling som annordnas av mobiloperatören Tre. Förstapriset? En spelning med Sverigestjärnan.

Annons

För en vecka sedan lade Miriam Bryant upp en bild på Instagram med texten: "Vart ska jag spela live 26 April?". Bollnäsbon Therese Nirs var inte sen med att föreslå fritidsgården Gumpels. Miriams post är en del av mobiloperatören Tres kampanj Musiken är fri, och nu har alltså Gumpels valts ut som en av sex finialister till att vinna en spelning med artisten.

Motiveringen lyder: "Nedläggningshotad fritidsgård med bland annat stor skateboardhall. Här hänger många unga människor som både vill lyssna på Miriam och skata med henne."

Läs också: Pressträff om SJ-området och Sävstaås på fredag: "Vi vill informera om Bollnäs Bandys planer"

– Det här känns jättekul. Framförallt med tanke på att förslaget om att lägga ner Gumpels varit uppe i kulturnämnden. Vi är ett starkt etablerat varumärke och det finns ett intresse av att göra saker här, säger Sebastian Österman som är engagerad i Gumpels.

Nu är det upp till landets befolkning att, via Tres hemsida, rösta på vilket bidrag som förtjänar spelningen. Omröstningen kommer att pågå fram till den 21 april.

Läs också: Drogfri spelning till Bollnäs: "Ungdomarna ska ha någonting att göra"

Läs också: Nedskärningar inom kulturen att vänta – går 1,5 miljon back

Mer läsning

Annons