Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Två män misshandlades brutalt med järnrör – tre anhållna

Två män blev på måndagen brutalt misshandlade i centrala Kilafors. En blev så allvarligt skadad att han fick föras till sjukhus med ambulans och han befann sig på tisdagseftermiddagen fortfarande kvar på sjukhuset.

Annons

Tre män har anhållits som misstänkta för brottet. En av dem greps i samband med måndagens bilolycka i Lilltjära, söder om Kilafors.

Det var vid middagstid som räddningstjänsten larmades till olyckan i Lilltjära. Där hade en bil kört in i en annan bil och tvingat ner den i diket.

Föraren av bilen som hamnade i diket fick lättare skador och föraren av den andra bilen misstänks för grov vårdslöhet i trafik. Men polisen på plats fattade snart misstankar om att mannen som körde kunde ha samband med de två fallen av misshandel som inträffat strax innan.

Han greps på platsen och polisen beslagtog även flera järnrör som fanns i mannens bil. Två kvinnliga passagerare i bilen togs också de in på förhör men släpptes senare under dagen.

Senare under dagen greps ytterligare två män, som precis som den förste är mellan 20-30 år gamla, i Kilafors. Dels utifrån signalement som vittnen till de två våldsbrotten lämnat men också utifrån det som förhören med den gripne mannen och de två kvinnorna lett fram till.

Många blev vittnen till händelserna eftersom de utspelade sig utomhus mitt på blanka förmiddagen i centrala Kilafors. De tre männen anhölls senare på kvällen efter förhör.

Få koll på vad som händer i din närhet med vår nya app:

Här kan du ladda hem helahälsinglands iPhone-app.

Här kan du ladda hem helahälsinglands Android-App.

Har du redan appen? Då ska du uppdatera den i din telefon för att få alla nya funktioner!

Mer läsning

Annons