Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Carolina Klüft i Orbaden: "Think global act local"

Carolina Klüft har inte haft sitt sommarställe i Järvsö i allt för många år och säger sig fortfarande vara "nykär" i landskapet. Nu har hon ändå varit med och satt sin prägel på Orbadens Spa & Konferens.

Annons

– Den ena sviten är mer lokalt inredd, med lite loppisfynd och svenska mönster, fortsätter hon. Men om man kommer in i mitt andra rum så är det mer internationellt. Man ska känna att man kanske inte alls befinner sig i Sverige trots allt.

– Jag har försökt förmedla ett budskap med mina rum, säger Carolina Klüft. "Think global act local". Att man måste se välden som en och samma plats för oss alla, men samtidigt att man kan agera lokalt och hitta saker att göra på hemplan.

Carolina Klüft är fortfarande

Det här med inredning och design, är det en av Carolina Klüfts hemliga laster?

– Nej, jag skulle inte säga att jag är varken jättebra eller jätteintresserad av inredning så – men det här uppdraget kändes så himla speciellt, säger Carolina Klüft. Det är bara att titta ut här så ser man ju vilken otroligt speciell plats det här är.

– Och Helene Åkerström Hartman är en god vän så det kändes jätteroligt att få anta den utmaningen, fortsätter hon. För det är lite av en utmaning för mig.

Läs även: Kändistätt vid invigning av Orbadens miljonsatsning

Läs även: Victoria Silvstedts designade svit

Få koll på vad som händer i din närhet med vår app:

Här kan du ladda hem helahälsinglands iPhone-app.

Här kan du ladda hem helahälsinglands Android-App.

Har du redan appen? Då ska du uppdatera den i din telefon för att få alla nya funktioner!

Mer läsning