Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

All personal hos Svenska hem varslas – söker ny ägare

Möbelvaruhuset Svenska hem i Bollnäs har varslat samtliga medarbetare om uppsägning. - Vi försöker sälja och har redan fått en del förfrågningar, säger Joakim Olsson, delägare.

Annons

All personal som arbetar i möbelbutiken Svenska hem, före detta Björkmans möbler, i Bollnäs, har varslats om uppsägning. Totalt rör det sig om 8 personer.

- Vi är tre delägare som alla även driver andra verksamheter. Det gör att vi känner att vi inte riktigt räcker till för att driva och utveckla Svenska hem. Vi har helt enkelt inte den tid som krävs och det är därför vi måste agera, säger Joakim Olsson.

Möbelbutik, Svenska hem, Bollnäs

Verksamheten kommer rulla på som vanligt och personalen som arbetar på Svenska hem har kvar sina arbeten fram till september. Därefter kommer butiken att läggas ner om en ny ägare som kan driva verksamheten vidare inte hittats. Ett scenario Joakim Olsson inte tror kommer att ske.

Svenska hems delägare Joakim Olsson har sagt upp all personal i butiken.

- Vi vill värna om Bollnäs. Och just därför är det viktigt att butiken inte går omkull. Och vi har faktiskt redan fått lite förfrågningar, säger han.

Mer läsning

Annons