Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gäster orsakade översvämning – flera rum vattenskadade på hotell

En man och en kvinna som bott på stadshotellet i Hudiksvall misstänks för bland annat skadegörelse efter att ha orsakat en vattenskada.

Annons

Vid lunchtid på lördagen kallades polisen till stadshotellet i Hudiksvall. En man och en kvinna, båda i 35-årsåldern, som hade hyrt ett hotellrum hade då orsakat en översvämning på toaletten så att deras rum och rummen bredvid fick vattenskador.

När polisen kom till platsen visade mannen, som är från Hudiksvalls kommun, tydliga tecken på narkotikapåverkan. Polisen beslutade att ta med mannen för provtagning. Polispatrullen beslagtog även hans bilnycklar. I mannens jacka hittade polisen ett narkotikaklassat preparat.

Kvinnan, som är i 35-årsåldern, samt mannen misstänks för skadegörelse. Mannen misstänks även för narkotikabrott för innehav och eget bruk.

Plus: Spökrykten och 1700-talslyx – så lever landshövding Per Bill på slottet