Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gärningsmännen berättar olika versioner

Den försvunne 26-åringens kropp har inte hittats – men bevis för vart de misstänktas mobiltelefoner har varit och förhör för polisen närmare svaret på vad som hänt Christian Larsson.

De experter på mobiltelefoni som polisen under måndagen tog hjälp av för att få en säkrare position av de tre misstänktas mobiltelefoner lyckades.

- Telefonerna har varit där mitt i natten, berättar spaningsledare Sune Nordh.

"Där" är skogarna kring riksväg 50 mellan Älvkarhed och Mållångstad.

Men trots att polisen nu har avgränsat området där männen har befunnit sig under den natt då polisen misstänker att de dödade Christian Larsson och gömde hans kropp så är det fortfarande ett stort område för polisen att söka igenom.

På tisdagen letade polisen efter 26-åringens kropp med hjälp av åtta hundar. Samtidigt hölls även förhör med två häktade 19-åringarna. Båda samarbetar med polisen.

- Helt klart. Men de har olika uppfattning om hur brottet gick till.

Har de erkänt brott?

- Ja, men frågan är vad de erkänner. Det är stor skillnad på om man är mördare eller om man gjort sig skyldig till misshandel.

Den häktade 18-åringen ska förhöras under onsdagen. Hittills har endast inledande förhör hållits med honom.