Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gala för en god sak

Fredagskvällens gala på Folkets hus bjöd på ett rikligt artistuppbåd. Ingela Söderlund, Agneta Sjödin och Ragnar "Rock-Ragge" Nygren hörde till skaran som ville sjunga in en slant till stöd för forskningen om beroendesjukdomar.

Röda fjädern-galan som hölls på Folkets hus på fredagskvällen lockade Hudiksvallspubliken med många tunga artistnamn. Ändå var det inte mer än omkring 150 personer som löste biljett och lät sig underhållas till stöd för forskningen kring beroendesjukdomar.

Jacke Sjödin var konferencier och det var han som drog ner de intensivaste applåderna och hjärtligaste skratten. Dagens sång, ett koncept som vuxit fram ur Jacke Sjödin med fleras föreställning Fyra lyckliga män, fick följa med till Hudiksvall.

På scen stod även Cristina Viksten med band, Janne Krantz, Ingela Söderlund, Östen Eriksson, Jens Kristensen och Agneta Sjödin som jazzade loss under sin välgörenhetsvisit i Hudiksvall.

Avslutade kvällens gala gjorde Ragnar Nygren, även känd som Rock-Ragge. Med Rock around the clock som öppningsnummer och hans egen hit Be-bop-a-lula tog han med publiken till Nalen 1957 i sin guldglittrande kostym.