Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gå varsamt framåt

Med nuvarande förslag för Medskogsområdet blir det som om att RV84 går genom ett industriområde.

Man planerar för industri och kontorslokal hela vägen mellan soptippen och nya E4, på båda sidor (förutom i den lilla tjärnen). Fartbegränsningen blir 50 km/h, och ökar därmed på restiden in till stan med refuger och korsningar.

Jag tycker att man ska gå försiktigt fram när det gäller förändringar. Oavsett om det gäller exploateringen av Malnområdet eller annat, även om det verkar vara för sent med Maln redan. Det exotiska och stadsnära fina friluftsområdet verkar vara ett minne. 

Låt område 1 och 2, där man redan börjat bygga, markanlägga, få räcka de närmaste tio åren så får man se hur det blir, annars kan förändringen bli för stor för snabbt. Skippa område 3 och 4, sätt byggstopp för tio år framåt.

Det är nog fler än jag som inte vill köra 50 där. Det har redan blivit förändringar utefter riksvägen med nya E4 och område 1 och 2. Det är nog nu.

Stad & Natur

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel