Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fyra hyreshus i Gnarp till salu

Företagaren Leif Berglin vill sälja av sina fyra hyresfastigheter i Gnarp.
– Jag behöver koncentrera mig på bygg - och entreprenadverksamheten, säger han.

Annons

Sedan ett kvartssekel driver Leif Berglin företaget Instruktion och konstruktion Berglin & Co, i dagligt tal IKB. Han är i grunden snickare och inriktningen är bygg - och inredningsuppdrag.

Hyreshusen med 27 bostadslägenheter och fyra lokaler ligger på Stationsvägen i Gnarp. Ett av dem är det så kallade Handelsbankshuset.

Berglins utgångsbud på internetsajten blocket.se är 5,8 miljoner kronor. Samtliga lägenheter är uthyrda och hyresintäkter uppges ligga kring 1,3 miljoner kronor per år.

– Det är inga som helst problem att få hyresgäster i Gnarp. Här råder ingen befolkningsstagnation. Eventuell utflyttning kompenseras av inflyttning, förklarar han.

Husaffären brådskar dock inte. Hittills enda åtgärd är en egen annonsering på nätet. Ingen mäklare är inkopplad. Ett tjugotal personer har redan hört av sig.