Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fyra anhållna efter bilkrasch och bärsärkagång

Fyra ungdomar, en flicka och tre pojkar, har anhållits efter trafikolyckan och den omfattande skadegörelsen. Två ungdomar vårdas för allvarliga skador.

På sjukhuset har polisen hållit förhör med en av ungdomarna, han har anhållits misstänkt för bland annat , olaga hot, inbrott och stöld.

På sjukhuset i Hudiksvall vårdas en pojke med allvarliga skador och även han misstänks för samma brott, men polisen har inte kunnat hålla några förhör med honom.

Senare under torsdagen flyttades en flicka i 16-17 årsåldern med allvarliga skador till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Även hon misstänks för bland annat . Polisen har inte kunnat hålla några förhör med flickan.

drograttfylleri och grovt vållande till kroppsskada.

Alla ungdomar som är är födda mellan 1996 och 1998.

- Vi kommer att hålla flera förhör med de inblandade och med vittnen, säger Leif Berglund, utredningsledare vid polisen i Hudiksvall.