Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fylld med endorfiner och överröst med pepp – Stinas egna ord om träningspasset: "Just nu känns allt på topp!"

 
Helahälsan 2020
Visa alla artiklar

Stina Nordin är inne på andra veckan av hälsoutmaningen Helahälsan och känner redan resultat av sina förändrade kostvanor och nya träningsrutiner.

Nu är allt igång och jag har kört på i ungefär en vecka med träning och mat.

Läs också: Stina Nordins ord om första mötet: "Tufft att få det så konkret hur dåligt min kropp mår"

Under förra helgen så googlade och sökte jag efter olika tips på mat och mellisar, det finns verkligen massor! Jag gjorde en liten lathund på lite olika typer av mellisar, provade några och planerade in några för veckan. Har några favoriter som jag gör i ordning ett gäng burkar av och har i kylskåpet så att jag lätt kan ta när det är dags. Exempelvis morötter och hemmagjord hummus, keso, avokado och soltorkade tomater. Sen har jag alltid några färdiga påsar med nötter med mig i väskan och på jobbet.

Läs också: Helahälsan-Stina om offentligheten, stukade foten – och jobbiga övningen: "Jag är inte jätteförtjust"

I tisdags var jag och träffade Jörgen igen (Stinas hälsocoach på Karma träningscenter i Bollnäs reds. anm.). Kul! Vi gjorde en liten utvärdering över hur allt gått sedan sist jag var där, invägning så klart och sen körde vi igenom mitt träningspass som jag fått av dem. Så roligt och så jobbigt!

Läs också: Boxning, explosivitet och bäckenlyft – här är Stinas nya utmaningar under påskveckan

Han var nöjd med hur och vad jag ätit och mina två träningspass. Det var skönt att höra att maten jag valt och hur jag lagt upp det var bra, för det har fungerat riktigt bra tycker jag. Efter träffen med Jörgen så är jag superpeppad att köra på. Jag åkte från Bollnäs med ett leende på läpparna! Inte bara för att jag redan fått resultat på vågen, som jag inte trodde jag skulle få, utan också för allt pepp och stöd! Endorfinerna gjorde nog sitt också förstås, men just nu känns allt på topp!

Följ Helahälsan 2020 på Facebook

Stina Nordin

Helahälsan är ett projekt som sträcker sig från slutet av mars fram till midsommar 2020. Vi får följa Stina Nordin från Järvsö som ska få hjälp med att lägga om sitt liv och bli mer hälsosam. Till sin hjälp har hon personliga tränare på Karma träningscenter i Bollnäs. Varje vecka kan du läsa om hennes träning, kost och alla utmaningar hon ställs inför.