Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Funemässen satsar på sväng

Funemässens nye ägare drar i gång med musikkvällar.
För ut är Elvis-imitatören Big Mike.
– En ny bransch för mig, men jag gillar utmaningar, säger ägaren och Elvis-gillaren Michael Fräki.

Annons

Funemässens nye ägare, Michael Fräki, vet väl hur det fungerar i bygg- och bilmekanikerbranschen, där han har företag. När han nu ger sig in på krögar- och nöjesgebitet har han hjälp av vännen och nöjesarrangören Elvis Mikael Andersson. Tillsammans vill de att Funemässenn – förutom mat, logi och konferenser – också ska bjuda något för musikälskare med smak för rock 'n' roll.

Bildextra: Rullande cruisingfest i Söderhamn

– Vi gör bedömningen att det finns så pass mycket Elvis- och raggarkultur från Gävle och uppåt, så därför satsar vi på det, säger Elvis Mikael Andersson, som har erfarenhet från liknande arrangemang i både Göteborg och Skåne.

– Där har det varit succé. Vi ska över till Las Vegas senare och boka några artister.

Michael Fräki tog över Funemässen den första september. I dagsläget finns fem anställda i verksamheten. Efter helgens smygpremiär med två kvällar Big Mike är ambitionen att också att öppna för lokala artister vad det lider. Kanske också fler anställda.

– Det här är helt nytt för mig men jag gillar det. Jag tror på staden och vill satsa på något nyskapande. Vi har många idéer och hoppas få i gång samarbete med andra företagare, säger han.

Kolla in Söderhamns cruisings snabbaste och minsta bil:

"TV: "Däcken kommer gå fortare än resten av bilen"