Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fullspäckat schema i Nyköping

Hudiksvalls tennisklubbs junioretta Mikael Nordin fick spela hela fyra matcher under Grand Slam Pokalen slutspelet som gick i Nyköping i helgen.

15-åringen, som ingick i tennis norrs fyrmanna lag, föll i första omgången mot duktige Nicholas Peebo från TK SAAB men fick sedan spela ytterligare tre matcher i trösttävlingen som gick på lördag och söndag.

Efter en trög start kom Nordin igång ju längre tävlingen pågick och tog till slut en meriterad vinst i sista matchen mot Oskarhamns Armin Drndo med övertygande 6–4, 6–2.

Grand Slam Pokalen är en nationell tävling för juniorer född 1993 och tidigare som ligger strax utanför den svenska eliten.

Noterbart för Norrland i övrigt var att Söderhamns Stina Engberg gick ända till finalen i flickklassen och vinner därmed en biljett till Roland Garros i maj.

Simon Thorley