Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Fruktansvärt dåligt"

Tränare oerhört besviken efter mötet mellan Trönö och Ljusdal.

Annons

Fördelen av hemmaplan har hittills inte gynnat blåvitrandiga Trönö i herrfyran. Först förlust mot Iggesund och nu på lördagskvällen vann gästande Ljusdal med 2–1.

– Vi förtjänade inte ens att göra mål. Allt vi gjorde bra senast (2–0-seger borta mot Norrala) var försvunnet. Oerhört besviken, säger Trönötränaren Tommy Wallgren.

I slutet av första halvlek gav P 16-landslagsmannen Jakob Lindqvist gulklädda Ljusdal ledningen. Vänsterbacken, som nyligen kom hem från landskamper mot Belgien, reagerade snabbast efter en fast situation och satte sitt första mål för säsongen.

– Mycket bra inställning från vår sida, den har vi saknat vid de tidigare omgångarna, säger LIF-tränaren Mikael Sved.

Ljusdals snabbe vänstermittfältare Wais Maihanparast utökade sedan till 2–0. Hemmalagets jakt för att undvika förlust räckte bara till en reducering via Linus Becker.

– Vi borde ha gjort ännu fler mål, vi skapade så många lägen. Men skönt med en ny trepoängare, det känns som om vi är på gång nu, säger målskytten Maihanparast efter Ljusdals 2–1-seger.