Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fru Anka till attack mot svenska män

TV 3:s nya satsning "Svenska Hollywoodfruar" rör om i grytan. Skildringen av dokumentärseriens tre huvudpersoner, som badar i lyx och flärd i Los Angeles, har fått journalister att ta till den sylvassa pennan.

Annons

Nu svarar en av kvinnorna i programmet, Anna Anka, på kritiken mot hennes amerikanska liv på debattsajten Newsmill. Hon radar upp USA:s fördelar gentemot Sverige.
- Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet. Amerikanska pappor lagar inte mat och stryker inte, de jobbar och försörjer sina familjer, skriver hon och fortsätter:
- I gengäld får de kvinnor med stil. Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid vara snygg och välklädd. Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen.

vidare att hon vill bli en förebild för svenska kvinnor.
- Jag har brutit upp från Jantelandet. Jag önskar att fler svenskar gjorde som jag. Ni skulle bli mycket lyckligare.