Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frans laddade med ribbåt inför lördagens final

Frans uppladdning inför lördag fortsätter – ute till havs. Under tisdagen åkte han vindsnabb ribbåt tillsammans Westlife-stjärnan Nicky Byrne som tävlar för Irland.

Färden gick från Hammarby Sjöstad via Nybrokajen och ut till Bockholmen. Först långsamt – Frans Jeppsson Wall och Nicky Byrne spexade i båten, lyssnade på "Baywatch"-signaturen och lajvade "Titanic" i fören.

– Jag är Jack och du är Kate, skojade Nicky.

Sedan var det full fart den sista biten fram till restaurangen där sällskapet sedan lunchade.

– Jag laddar upp igen nu i solen. Det tar ju all energi det här. Det gick så snabbt, säger Frans när han klivit upp på byggen efter turen.

Frans berättar att han laddade upp för båtturen genom att titta på ribbåtsklipp på nätet.

– Det var delvis för att det var roligt att titta på klipp när de här båtarna kapsejsar och håller på men också delvis för att skrämma upp Nicky litegrann.

Han var ju lite rädd, ett tag lät det som att han ville byta till den långsamma båten

– Jag vet, men han hade satt sig i en sådan situation att han inte kunde göra det för då hade han förlorat.

Så om ni möts i final så känner du att du har ett litet mentalt övertag.

– Ja, exakt. Speciellt när det kommer till snabba båtar.

Under måndagskvällen uppträdde Frans för första gången inför publik i Globen då han deltog i genrepet inför den första Eurovision-semifinalen.

– Jag körde i går i Globen, det gick bra. Det är ju sådan skillnad med publik. Jag ser fram emot i kvällen när jag bara ska stå och vinka. Nej, men jag är mest laddad för lördag. Jag ska sova, äta och träna. Sedan kör vi igen på lördag.

Men du kände att du fick den där lilla extra energin av publiken under genrepet?

– Verkligen. Det var en halvfull Globen men det var ändå väldigt bra tryck.