Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Framgångsrik restaurang expanderar – öppnar nytt i Järvsö

Pistoler, cowboyhattar och svängdörrar – snart öppnar Kicks Saloon en ny restaurang i Järvsö.– Vi håller på och renoverar nu, men vi hoppas att öppna i början på april, säger Sebehat Güngör, ägare.

Kicks Saloon i Ljusdal går bra. Så bra att ägarna planerar att utöka restaurangverksamheten och starta upp ytterligare en saloon, den här gången i Järvsö i nuvarande Restaurang Öje:s lokaler.

– Det går bra här på Kicks Saloon i Ljusdal, folk gillar det här konceptet. Vi gillar att jobba och att lyckas med något, det är kul, säger Sebehat Güngör, ägare.

Läs också: Listan: här finns uteserveringarna i Ljusdal

I april beräknas Kicks Saloon i Järvsö stå färdig för hungriga gäster och platsen för den nya restaurangen var väl vald enligt ägaren.

– Järvsö är väldigt aktivt, det händer mycket där. Det är många turister som kommer till Järvsö och det är nära Ljusdal där vi bor, säger Sebehat Güngör och fortsätter:– Det händer mycket mer i Järvsö än i Ljusdal, det är mer liv där.

Se även: Två krogar till salu samtidigt

Att Kicks Saloon öppnar i Järvsö betyder inte att Ljusdals version kommer att lägga ner, som många har trott, enligt ägaren.

– Kicks Saloon i Ljusdal kommer att finnas kvar. Jag har hört många som säger att Kicks kommer att lägga ner, folk har pratat om det, men vi kommer att ha Kicks i Ljusdal kvar.Nyetableringen betyder också nya arbetstillfällen.– Vi kommer att anställa fler, tre till fyra stycken kanske. Men det är väldigt svårt att få tag på kockar häromkring, säger Sebehat Güngör.