Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Framgångar för Ringnäsryttare

/
  • Amanda Hammarström på ponnyn Munsboro Cougar efter att de erövrat tredjeplatsen i den så kallade ackumulatorklassen.

Ponnyryttarna i Ringnäs Ryttarförening gjorde utmärkta resultat vid helgens regionala och nationella ponnyhoppning i Borlänge.

Samtliga sex ryttare och deras åtta ponnyer åkte hem med rosetter.

Annons

Emelie Häger och Munsboro Boy Jim samt Josefine Ryss på ponnyn Mac Gyver briljerade med felfria ritter i de regionala 90 centimeter respektive 1-metersklasserna. Resultaten räckte till en tredje och en 6:e plats.

Under lördagen och söndagen fortsatte tävlingarna med de nationella klasserna. Där red Johanna Lindberg på Coral Supreme och Tova Magnusson på Munsboro Taylor i Medelsvår B, vilket innebär 120 centimeter höga hinder för deras D-ponnyer.

Johanna kom på femteplats på lördagen efter en runda med fyra fel medan Tova red felfritt i både grundomgång och omhoppning på söndagen och hamnade precis utanför placering.

Amanda Hammarström hoppade för första gången LA+5, 105 centimeter, på sin ungponny Munsboro Cougar. Ponnyn gjorde sitt livs runda på lördagen och kom på tredje plats i konkurrens med betydligt mer rutinerade konkurrenter.

Hennes tvillingsyster Mathilda Hammarström hade också en lyckad helg med en andraplats på sin ungponny Munsboro Cross i Medelsvår B, 110-centimetersklassen för C-ponnyer.

Mer läsning

Annons