Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fotbollsprofilen tog hem Fotbollstipset

En fotbollsprofil från Ljusne vann Fotbollstipsets final och därmed resa och två biljetter till EM-kvalet mellan Sverige och Holland.

Men det var stenhårt...

Fotbollstipset som under säsongen rullat på webbsajten helahalsingland.se blev en succé med flera hundra tippare varje omgång under de tio veckor som tipset pågick.

Rolf Eriksson blev en av de tio veckovinnarna som därmed kvalificerade sig för finalen. En final med resa och biljetter för två personer till EM-kvalet på Råsunda mellan Sverige och Holland den 11 oktober som förstapris.

Och efter en rysarfinal tog fotbollsprofilen Eriksson från Ljusne hem det prestigefyllda förstapriset.

– Riktigt roligt, förstås. Nu ska det bli kul att åka ner till Råsunda och se matchen, säger Rolf som i finalomgången hade åtta rätt av de tio frågorna.

Ett resultat som även Martin Olofsson från Hudiksvall hade.

Och då var det utslagsfrågan som fick fälla avgörandet mellan de två. Och där svarade Rolf 52 000 medan Martin gissade på 54 000 på frågan hur många åskådare som såg VM-kvalmatchen mellan Sverige och Västtyskland på Råsunda 1965.

Och rätt svar var 52 943...

Så där var det en knallhård fajt mellan de två.