Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tungt för Rengsjö

/

– Inte mycket att säga om det här. Vi förlorade mot ett jättebra lag, sa Rengsjös tränare Kjell Rosén efter 1–5 (0–2) hemma på IP mot topplaget Kvarnsveden.

Annons

Det blev en tung start för Rengsjö där Olov Linck fick plocka ut den första bollen ur närmaskorna redan efter en minut. Kvarnsveden skaffade en hörna direkt i matchöppningen. När hörnan slogs upptäckte domaren en tröjdragning av en Rengsjöförsvarare och pekade direkt på straffpunkten. Simon Stenberg kunde med en distinkt straffspark ge Kvarsveden ledningen.

Fyra minuter in i den andra halvleken tände Erik Wästman Rengsjös hopp när han i högerläge innanför straffområdet kunde spräcka nollan för Rengsjö och reducera till 1–2, snyggt framspelad av Tomas Johansson.

– Där kändes det lite att vi kunde få grepp på Kvarnsveden. Men så gör de 3–1 ganska snabbt efter vårt reduceringsmål och då blev det tungt igen, sa Kjell Rosén.

3–1 till Kvarnsveden kom i den 58 minuten. När matchuret visade på 62 minuter stod det 5–1 till Kvarnsveden.

– Men det är inget att säga om förlusten. Kanske något mål för stor. Men jag är riktigt stolt över grabbarna trots förlusten. De viker aldrig ner sig utan krigar med allt de har under 90 minuter.

Mer läsning

Annons