Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre sköna poäng

/
  • Jonas Wallerstedt och HuFF nådde högre än gästande Spårvägen då det blev hemmaseger med 2–1.

Om man lägger ihop 40 minuters bra spel och 50 minuters hårt krigande så får man en 90 minuters blandning som resulterade i tre sköna – och viktiga – poäng för Hudiksvalls FF.

Annons

– Vi spelar riktigt bra i första halvlek och det var riktigt synd på utvisningen. Men jag tycker att vi har bra koll på matchen med tio man också, sa HuFF-tränaren Sören Ericson efter 2–1 (1–0) hemma mot Spårvägen.

Efter ett tidigt ribbskott från Spårvägen handlade det mesta om HuFF och i den 24 minuten fick Ludvig Sundström skottläge strax utanför straffområdet. Via ett försvarsben letade sig bollen i mål bakom en chanslös Mattias Moro i gästernas mål.

Sundström fortsatte att spela huvudrollen, men tyvärr på ett litet negativt sätt med två gula kort under slutkvarten av första halvlek.

– Det blir en lite konstig matchsituation med en man mindre, men grabbarna gör det väldigt bra därute, sa Ericson.

Siksten Kasimir tog sig in i Spårvägens straffområde och blev fälld, och den efterföljande straffen satte Pontus Silfver säkert i mål.

Nu kom ett snabbt reduceringsmål från Spårvägens sida då Elliot Haglöf gjorde 1–2 i den 67:e minuten, men trots att Spårvägen spelade med en man mer skapade man inte speciellt mycket.

– Dom hade väl en kvitteringschans med en nick på slutet, annars hade vi kontroll på det hela, sa Ericson.

Mer läsning

Annons