Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tränarklart i HuFF

/
  • Henrik Åhnstrand från Söderhamn kommer att träna HuFF nästa säsong tillsammans med Janne Westin.

När vintern visar sig från sin sämsta sida kan Hudiksvalls FF presentera sina nya fotbollstränare.

– Vi jobbade efter två-tränar-modellen och nu har vi gjort klart med båda två, säger HuFF:s sportansvarige Fredrik Sundfors.

Annons

När Sören Ericson lämnade sin plats till förfogande riktade Sundfors & Co i HuFF:s sportkommitté snabbt in sig på namnen Janne Westin och Henrik Åhnstrand. Båda två visade intresse, men problemet var bara att Åhnstrand, som är bosatt i Söderhamn, jobbar i Bollnäs.

– Nu har det löst sig så bra det går. Han kommer att gå ner i arbetstid på sitt ordinarie jobb och sedan satsa fullt ut på fotbollen. Det är vi i HuFF naturligtvis tacksam över, säger Sundfors.

Henrik Åhnstrand kommer närmast från Söderhamns FF, som han förde upp i division 3, och Janne Westin klev in som assisterande tränare bredvid Sören Ericson under hösten i HuFF.

– Åhnstrand är en ny, ung, tränare, som visade goda resultat i Söderhamn. Han brinner för fotbollen och sådana tränare måste vi vara rädda om, säger Sundfors.

– Janne klev ju in under hösten tillsammans med Sören och gjorde det bra, och det känns därför bra att vi har kunnat knyta den här duon till oss, säger Fredrik Sundfors.

Mer läsning

Annons