Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strand fortsätter att vinna

/

Efter en 3–1-seger hemma mot Bollnäs på tisdagskvällen går Strand in i sommaruppehållet obesegrade i pojkallsvenskan. Men segern var inte självklar och spelet stämde inte till hundra procent under matchen för Hudiklaget

Annons

– Vi blir lite för ivriga och det blir krampaktigt. Killarna försöker slå avgörande bollar, vi måste ha mer tålamod. Samtidigt som Bollnäs står för en riktig kämpainsats, säger Robert Örnehag, tränare Strand.

Strand för spelet i första halvlek och tar ledningen genom Alexander Larsson. Fem minuter in i andra halvlek kvitterar Bollnäs efter slarv i Strands backlinje och Zarav Hajo kan klipper in bollen via ribban.

Efter det vaknar hemmalaget till och ser till att göra 2–1 efter att bollen gått på ett snöre mellan Strandspelarna. Daniel Eliasson är sist på bollen när han sätter dit den med pannan vid första stolpen och Gustav Lindström står för det för inlägget.

Spiken i kistan kommer i den nästsista minuten då Alexander Larsson tar sig in från högerkanten och avslutar med vänsterfoten i det bortre hörnet.

– Vi prioriterade försvarsspelet idag och sen hade vi fyra spelare som var förkylda så vi fick inte igång anfallsspelet. Men vi är med i matchen hela vägen, säger Bollnäs tränare Christer Eriksson.

Mer läsning

Annons