Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny SFF-tränare klar

/
  • Benny Dahlin fanns med på planen tillsammans med åtta–tio SFF:are som körde tvåmål på onsdagskvällen.

På onsdagskvällen presenterades nyheten att Mr SFF själv tar över tränarsysslan i Söderhamnsklubben 2013.

Annons

– Jag fick förfrågan för några veckor sedan och tog mig en rejäl funderare, säger Benny Dahlin när han pustar ut efter onsdagskvällens tvåmålsspel på Flygstaden..

När träningen för 2013 inleds på allvar kommer han dock att hålla till vid sidan om och vara ytterst ansvarig för division 3-laget.

– Men jag ska ha en assisterande tränare intill mig, som jag kan bolla idéer med. Det måste jag ha. Vem det blir är inte klart än, säger den purfärska tränaren som det senaste året förde upp SFF från fyran till trean.

Det gjorde han tillsammans med Henrik Åhnstrand. Men det var när det stod klart att Henrik Åhnstrand allt flitigare och flitigare började uppvaktas av andra klubbar – däribland Hudiksvalls FF – som Benny Dahlin fick frågan om att ta över.

– Det har svängt hit och dit ett tag eftersom det varit oklart med Henrik. Jag fick förfrågan för ett par veckor sedan och tog mig en rejäl funderare. Till slut bestämde jag mig för att tacka ja. Det var dags att känna på huvudtränarsysslan, säger Benny Dahlin som skrivit på 1+1 år.

Mer läsning

Annons