Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny målfest för SFF

/
  • Simon Åberg och Niklas Holm i Söderhamns FF hade en betydligt roligare kväll än Karl Linck och hans RSK 2/Arbrå. SFF körde över gästerna och vann med hela 9–0.

Suveräna tabellettan Söderhamns FF hade inga som helst problem med att köra över RSK 2/Arbrå med hela 9–0.

Annons

Alexander Blom i SFF-målet hade nog en av sina lugnaste kvällar mellan stolparna och var tvungen att gymnastisera och småjogga för att hålla värmen uppe.

Något som William Gylfe Dereborn i Arbråmålet inte behövde göra.

För trots att han tvingades att släppa nio bollar bakom sig så är han den ende i gästernas lag som kommer ifrån förnedringen av seriesegraren med ett godkänt facit. Framför allt under den första halvleken var det Arbrå-keepern som såg till att hans lag inte låg under med mer än 0–3.

I den andra halvleken rullade bollarna in med jämna mellanrum för hemmalaget.

– Det såg jättebra ut matchen igenom. Vilket det i och för sig gjort under hela säsongen. Vi behöll skärpan under hela matchen, berömmer SFF-tränaren Henrik Åhnstrand.

Rengsjös a-lagstränare Kjell Rosén var tillfällig coach för andralaget mot SFF. Och han var full av beundran för seriesegraren.

– Jag såg visserligen bara den andra halvleken men det var spel mot ett mål. Det är bra att SFF går upp för de är ett bra lag. De har en fin rörelse utan boll och är ett underbart gäng att se. Jag önskar dem all lycka till.

Mer läsning

Annons