Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny klubb för Greta Åkerlind

/
  • Upp med handen. Ja, fotbollsmålvakten Greta Åkerlind går med vänsterarmen i gips efter ett båtbensbrott. Så premiären i den nya klubben Selånger lär dröja.

Ny klubbadress i måndags. Undersökt och snabbopererad för ett båtbensbrott i onsdags. Det är både upp och ner för fotbollsmålvakten Greta Åkerlind från Ljusdal just nu.

Annons

Det finns en hel del att skriva in på oturens konto just nu för den förre landslagsmålvakten (F 16) Greta Åkerlind från Ljusdals IF. För det första så har hon tvingats till klubbyte igen, det tredje på lika många år. Först från Ljusdals IF till IF Team Hudik och efter en säsong där vidare till Sunds IF i Sundsvall.

Nu har Sunds IF tvingats att lägga ned sitt division 2-lag och därför har Greta Åkerlind letat ny klubb. Helst i Sundsvall. Och nu har hon hittat en, i Selånger i division 1.

Men debuten i Selånger lär dröja. Oturen var nämligen framme i samband med en fotbollsturnering för fotbollsgymnasiet i just Sundsvall. Ett båtbensbrott blev följden, nu är hon nyopererad och något spel på försäsongen är inte att tänka på.

Mer läsning

Annons