Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nordanstig föll igen

/

Det vill sig inte för nykomlingen Nordanstig i fyran. På måndagskvällen kom femte raka förlusten då Bollnäs besökte Åvallen och åkte hem med tre poäng.

Annons

– Det var hur rättvist som helst att Bollnäs vann, men med lite tur kunde vi ha fått med oss en poäng, sa Nordanstigs tränare "Putte" Melin efter 1–2 (0–0).

Nu startade hemmalaget positivt och Marcio Penna såg till att Bollnäs försvarare aldrig kunde slappna av. Nu var det dock ingen större klass på brassens avslut och Emil Norell i Bollnäs mål behövde inte anstränga sig allt för mycket för att nollan skulle vara intakt i paus.

Det var den även för hemmamålvaken Simon Gröning.

– Vi tar ju över mer och mer, men vi har svårt för att göra mål, och så länge det står 0–0 vet man aldrig, sa Bollnäs tränare Torbjörn Nilsson.

Simon Engström spräckte nollan då han på pass av Johan Persson dundrade in 0–1 bakom en chanslös Simon Gröning i andra halvlek.

Att Nordanstig är ett lag som spelar i ständig motvind märktes strax efteråt då Mats Eliassons nick smet decimetern utanför stolpen, och bara ett par minuter senare blev det i stället 0–2 då Victor Lönnberg var framme och tryckte upp bollen i nättaket efter en hörna.

Örjan Dahlqvist reducerade med fem minuter kvar, men närmare kom inte Nordanstig.

Mer läsning

Annons