Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mohed kliver upp i tvåan

Seriesegrande Hög ville inte och tackade nej. Tabellfyran Mohed har däremot tackat ja. Därför spelar Moheds SK i division 2 nästa säsong.

Annons

Målet för Mohed innan serien startade i våras var att hamna på en placering i division 3 som skulle ge en plats i den nya division 2.

Spelmässigt gick det inte riktigt så, utan laget slutade fyra efter Hög, Ljusdal och Team Hudik 2. Men nu blir det alltså spel i tvåan ändå för tränaren Göran Stålberg och hans lag.

– Ja, vi har ju hela tiden haft det målet. Det känns som om det är rätt nivå för oss att ligga på. Den nya serien tror jag kommer att bli mycket jämnare än gamla trean och tvåan. Jag tror att det här är helt rätt för oss, menar Stålberg.

Vad tror du kommer att krävas för att hamna på en bra nivå i den nya serien?

– Det är mycket som ska klaffa och just nu vet jag inte hur många som kommer att köra på. Men vi måste säkert höja träningsdosen och komma upp några procent.

I dagsläget är det klart att Mohed får med sig hälsingekollegorna Team Hudik, Edsbyn och Ljusdal i den nya division 2-serien som även kommer att innehålla lag från Medelpad och Gästrikland. Men än är det inte spikat och klart vilket motstånd hälsingelagen kommer att få.

Mer läsning

Annons