Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Larsson till HuFF

/

Efter en tids uppvaktning står det klart.

Niclas Larsson väljer spel i Hudiksvalls FF.

– En bra lösning, säger den 30-åriga målvakten.

Annons

På måndagskvällen genomförde Niclas Larsson sin första träning med Hudiksvalls FF. Bara pappersformaliteter återstår att lösa mellan HuFF och Larssons nuvarande klubb Gif Sundsvall, papper som kommer att skrivas på under tisdagen. Larsson lånas in under resten av säsongen.

Niclas Larsson lämnade Hudiksvall och dåvarande ABK för Sundsvall inför säsongen 2011. Men sedan det stod klart att det allsvenska laget inte förlänger hans kontrakt, som går ut efter säsongen, har flera klubbar visat intresse för hans tjänster.

– Det har varit lite snack med andra klubbar också. Men HuFF visade mest konkret och störst intresse, så det var egentligen inget svårt val, säger Larsson.

Knappt två säsonger på elitnivå gör självklart skillnad och Niclas Larsson håller med om att hans målvaktsspel utvecklats i positiv riktning sedan han lämnade Hudiksvall.

– Det tycker jag, framför allt det här året. Jag hade ett år i ryggen inför säsongen och kunde förbereda mig på ett annat sätt. Det känns som att jag har tagit till mig träningen på ett bättre sätt.

Mer läsning

Annons