Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Framtidsmöte för fotbollen i Hälsingland

På söndag arrangerar Hälsinglands fotbollförbund ett framtidsmöte i Orbaden. Samtliga klubbar i Hälsingland är inbjudna för att diskutera och ge sin syn på hur fotbollen ska se ut framöver i Hälsingland.

Annons

– Det här kommer att bli ett av de viktigaste möten vi haft inom hälsingefotbollen på många år, säger Kjell Westlund, vice ordförande i Hälsinglands fotbollförbund, som är den som tillsammans med Kenneth Carlsson tagit lördagens program.

Det kommer att diskuteras många viktiga frågor under mötet lovar Westlund.

– Vad vill vi med fotbollen i Hälsingland i framtiden? Är vi på rätt väg med ungdomsfotbollen? Saka vi ha divisionsspel i ungdomsserierna även i fortsättningen? Samarbetsavtal mellan klubbar– är det rätt väg? Det här är bara några av de frågor vi kommer att diskutera. Det kommer inte att tas några beslut på mötet utan förbundet kommer förhoppningsvis att få en inriktning på hur hälsingefotbollen ska se ut i framtiden och hur vi kan jobba för att det ska bli så rätt som möjligt.

Över 60 anmälningar har kommit in till förbundet.

– Vi i förbundet ska lyssna på de som håller på med sporten. Alla får komma till tals. Stora som små klubbar Vi vill att allas röst ska bli hörd. Här finns både chans och läge för att diskutera hälsingefotbollens framtid.

Mötet kommer också att få fint besök då svenska fotbollsförbundet nye ordförande Karl–Erik Nilsson kommer att hålla ett anförande.

Mer läsning

Annons