Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En bra kvart räckte inte

/

Team Hudik fick en drömstart i hemmamötet mot Bik och ledde med 2–0 efter sju minuter, men det räckte ändå inte till några poäng.
– Vi gör en bra kvart, men sedan verkade det som att tjejerna kände sig nöjda, och det håller inte, sa Team Hudiks tränare Pernilla Karlsson.

Annons

När domaren Kjell Gustavsson blåste för full tid stod retfulla 2–4 på resultattavlan.

Team Hudiks inledning var riktigt bra. I andra minuten fick man en högerhörna och Madde Pettersson hittade Karin Weinacht framför mål, och Karin stötte in ledningsmålet.

Fem minuter senare agerade Madde Pettersson framspelare igen. Den här gången var det Matilda Brink som fick nöjet att avsluta och Team Hudik hade 2–0 redan innan sju minuter var spelade.

Men efter 45 minuters spel hade gästerna vänt till en 3–2-ledning sedan Simone Edefall gjort två mål innan Lorena Landete Escriba pricksköt in ledningsmålet för Bik.

Det fanns givetvis hopp om hemmapoäng när man kom ut till andra halvlek, men redan efter fem minuter släcktes dessa förhoppningar. En målvaktsutspark ramlade ner i mittcirkeln. Där stod Lorena Landete Escriba helt ensam och tog ner bollen, vände upp och frispelade Simone Edefall, och så var det 2–4.

Sedan hade hemmalaget väldigt mycket boll, men man hade svårt att skapa något framåt.

– Trots att vi äger bollen händer det ju nästan ingenting. Vi har ingen som tar tag i taktpinnen och et blir allt för mycket duttande med bollen, sa Pernilla Karlsson.

Mer läsning

Annons