Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dramatiskt i Ilsbo

/

Mycket hjärta – och en hel del smärta.

De ingredienserna var nära att ge Ilsbo tre tunga poäng i hälsingefyran.

Annons

Men knappt två minuter innan matchuret skulle ticka förbi det där stora strecket som förkunnar 90 minuter drog Mirwais Maihanparast till utanför straffområdet och fixade ena poängen till Ljusdal via 2–2 (2–1) På Ilsbo idrottsplats.

– Det känns bittert. Visst förtjänade Ljusdal poäng men det är tungt att tappa poäng så här i slutet, sa Ilsbos tränare Mikael Engström.

Gästande Ljusdal började bäst och tog ledningen i den 19:e minuten då Mirwais Maihanparast avslutade ett mycket snyggt anfall genom att dra in 0–1 i krysset bakom Mikael Nilsson.

Redan minuten senare stod Armin Balicevac perfekt placerad framför mål och tryckte in kvitteringen. Det målet satte fart på Ilsbo och i den 36:e minuten kunde Henrik Paulsson ge hemmalaget ledningen sedan han fått bollen efter en frispark av Micael Klarin.

I den andra halvleken blev det Ljusdal för nästan hela slanten. Så i den 89:e minuten, när Ljusdal gått ner på trebackslinje och satsade allt på ett kort, klappade Mirwais Maihanparast till och bollen smet strax intill stolpen.

Mer läsning

Annons