Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Norrala tappade tvåmålsledning

Vid seger hade Hällbo klättrat från sjunde till fjärde plats i det jämna mittskiktet av tabellen.
Men efter 2–2 mot Norrala håller man sjundeplatsen.
– Jag tycker nog att vi borde vunnit, säger tränaren Niklas Östlund.

Annons

Tredjeplacerade Norrala hade inget mer att spela för än att försöka behålla sin tredjeplats i tabellen. Hällbo däremot hade chans på en rejäl klättring.

Men det började inget vidare för bortalaget på Norrala IP. Två mål av Norralas vasse anfallare Jean Baptiste Ndagtjamana gjorde att det stod 2–0 i halvtid.

Läs mer: Viktiga poäng till Delsbo

– Dom hade vassa omställningar och en vass anfallare. Vi hade något friläge i första också och jag tycker ändå att vi spelade bra, säger Niklas Östlund som fick se sitt Hällbo få utdelning i andra halvlek, även om det skulle dröja.

I 81:a minuten Satte Ebrahim Tajik reduceringen och bara minuten senare kvitterade Dariq Fouad.

Läs mer: Skärpe poängräddare för Iggesund

– Vi hade svårt att få till dom heta chanserna. Vi hade väldigt mycket boll på mittplan och Norrala kunde backa hem och göra det svårt för oss att komma in i straffområdet, säger Niklas Östlund som gärna sett att man gjort ett segermål.

– Det är klart, vi gjorde två sena mål så då får man väl vara nöjd med en poäng. Men jag tycker nog att vi borde vunnit, säger han.

Läs mer: Utklassning i den viktiga bottenmatchen

På lördag avslutas division 4-säsongen. Då ställs Norrala mot Forsa på bortaplan, medan Hällbo tar emot Ljusne hemma på Stenvallen.

Mer läsning

Annons