Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klas Forsgren lämnade för SFF – han blir Ljusnes nye tränare

Klas Forsgren lämnade för att ta över Söderhamns FF i division 2.
Men nu har division 4-laget Ljusne hittat en ny tränare.

Annons

Det är 41-årige Patrik Kihlström från Lingbo som tar över laget. Han kommer senaste från tre år som huvudtränaren för Järbo. Ett Järbo som åkte ur division 3 den gångna säsongen efter att ha avancerat från gästrikefyran året innan.

Läs mer: Forsgren lämnar Ljusne för SFF

– Ljusne hörde av sig första gången för två år sedan, och den här gången tänkte jag egentligen sluta. Men när Ljusne hörde av sig igen så hoppade jag på. Det är en bra och seriös förening som legat i toppen av hälsingefyran senaste åren, säger Patrik Kihlström.

Har du bra koll på laget?

– Jag kan väl inte namnet på alla spelare så, men vet ju att stommen är från Ljusne och det är lite likt Järbo där spelarna kom från bygden och hade riktigt hjärta för klubben.

Patrik Kihlström beskriver sig som en tränare som vill spela med stort bollinnehav. Han och Ljusne kommer ta ett år i taget, men han hoppas kunna göra bra saker i klubben under en längre tid.

– Det är svårt att hitta göra något på bara ett år, så förhoppningsvis blir det över två-tre år. Klubben har redan kommit ganska långt, men det finns säkert saker vi tillsammans kan göra annorlunda, och behålla det man gjort bra tidigare, säger han.

Mer läsning

Annons